zaterdag 18 mei 2013

BLOTE TIETEN

Waar is de tijd dat ik hier regelmatig een stukje neerpende? Waar is de tijd dat ik tijd had? Waar is de godverdomse tijd naartoe zeg?

Ik kwam er vanmorgen toe om mijn anders blog, mijn muziekblog nog eens up-te-daten (hoe schrijft ge dat in feite want alles wat ik probeer wordt hier rood onderstreept grmblllll) vermits dat ook weer eeuwen geleden was. Het voordeel van de muziekblog is wel dat ik hiervoor op voorhand nog enkele stukjes heb geschreven ik zonet enkel 'copy paste' en 'adjust layout' moest doen en klaar is kees. Deze blog is anders. Vaak zijn het dingen die ik zonet heb meegemaakt of recent in het nieuws zijn gekomen. Dingen die me overvallen of ontroeren of soms kwaad maken. En vaak ook verhaaltjes die me plots gewoonweg te binnen schieten en waar ik dan iets mee aanvang.

wat dat laatste betreft zitten er nog enkele in de pijplijn. Er staan zo'n drietal verhaaltjes voor een klein stuk uitgeschreven en alhoewel ze in mijn hoofd helemaal af zijn (de verhaallijn toch) krijg ik ze niet op papier. Ik klaagde zonet misschien dan wel over tijd maar eigenlijk gaat het niet zo zeer over wel of geen tijd vinden om te schrijven maar eerder over dat mooie Vlaamse woordje GOESTING. De goesting en de drive was even weg. En dat terwijl er zoveel is gebeurd in al die maanden. Misschien ligt het ook aan de verandering van grond onder mijn voeten want ik ben sinds mijn laatste blog verhuisd naar de Antwerpse rand terwijl ik vroeger met mijn wortels in de Kempense grond vergroeid zat.

Eerst naar mijn schoonouders verhuisd van oktober tot begin januari en sindsdien in ons pas verworven opgefriste huisje. Ons huisje want ook daar is er een grote stap gemaakt. Ik werd geringd en ik heb geringd. Deze duif werd opgevangen en verzorgd door een bloedmooi, lief, schattig, grappig, leuk en interessant duivinnetje. En daarom hebben wij in februari onze eeuwige duiventrouw gezworen tot in de eeuwigheid en den duivenhemel. Getrouwd dus. 

Met andere woorden: Verhuisd, verbouwd, weer verhuisd, mijnen draai vinden, getrouwd, gereisd, gefeest, nog wat meer mijnen draai vinden en gereisd. Dat was wat veel om tussendoor ook nog eens een blog bij te houden. Maar daar komt verandering in. En het eerste dat jullie straks voor jullie plaat krijgen is een vijfvoudig reisverslag van een uitstapje naar New York City. Voor elke dag een apart verslag met twee fotokes. In feite zijn dat minstens 15 fotot's te weinig per verslag maar het is en blijft een lezersblog en geen fotoblog.

Dus volgende week, meer leesplezier hier.

Hopelijk tot dan allemaal.

Ah en waarom deze blog Blote Tieten noemt? Wel omdat ik hier toch weer ben aanbeland viel het me op dat ik ben gestopt na de blote tieten van Silvia Kristel en ik had zoiets van: 'neen gast ge gaat het hier niet afsluiten met blote borsten of zo hé?'. Niet dat ik van plan ben deze blog op te doeken dus maar eerder weer wat te posten van zodra ik kan. Maar ik vond het niet kunnen om te stoppen met de dood van een soft eroporn actrice.

Groetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten